Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ekonomik Aleyna!

Babasıyla birlikte Almanya’ya gidecek olan Aleyna Tilki, önce şımarttı sonra şaşırttı. Babası Mehmet Tilki için önce 2 bin 800 liralık business class bilet alan şarkıcı, daha sonra bileti bin 700 liralık ekonomi sınıfa çevirtti.

|

Genç popçu Aleyna Tilki'den babasına ilginç veto… 31 Mart'ta 18 yaşına girmeye hazırlanan Aleyna, bir yandan da yurt dışı konserlerinin hazırlıklarıyla uğraşıyor. 7 Nisan'da konser için Almanya'nın Berlin kentine gidecek olan popçuya seyahatinde babası Mehmet Tilki de eşlik edecek. Aleyna, kendisi ve babası için İstanbul'dan Nürnberg'e gidecek uçaktaki business class kategorisinden 2 kişilik bilet satın aldı. Tilki, daha sonra babası için aldığı 2 bin 800 liralık business class biletini iptal ettirdi. Şarkıcı, magazinn.com'un haberine göre 2 ay önce annesi Havva Öztel'den boşanan babasının biletini ekonomi sınıfıyla değiştirdi.. (Takvim)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.