Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Elisabeth Mas - Caner Karaloğlu’nun boşanma davasında ara karar çıktı

İş insanı Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas arasındaki boşanma davasında ara karar açıklandı. Çiftin 3 yaşındaki kızı Mia’nın velayeti babaya verildi. Karaloğlu’nun eşine ödediği 5 bin liralık tedbir nafakası da kaldırıldı.

|

Caner Karaloğlu, 1 Şubat 2019’da İspanyol model ve moda tasarımcısı Elisabeth Mas’a “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” nedeniyle boşanma davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde 1 yıldır devam eden davada mahkeme, çiftin 3 yaşındaki kızları Mia’nın velayetine ilişkin talepleri inceledi.

Mahkemenin ara kararında dosyadaki deliller ve psikolog raporunun incelendiği ve çocuğun geçici velayetinin baba Caner Karaloğlu’na verilmesi gerektiği anlatıldı. Ara karara göre; Elisabeth Mas, her hafta cumartesi saat 10.00 ile pazar 17.00 arasında kızını görebilecek. Daha önce Mas’a verilen 5 bin liralık tedbir nafakasını da kaldıran mahkeme, Mas’ın talep ettiği müşterek konut tahsisini de reddetti. (Hürriyet)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.