Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Emel Sayın'ın tatili zehir oldu

Yaz tatilini Datça'da geçiren usta sanatçı Emel Sayın, dört gün önce yeğenleri ve torunlarını görmek için Marmaris'e gitti. Aynı gün Marmaris’te başlayan yangının ardından doğanın yok oluşuna dayanamayan Sayın, evine geri döndü.

|

Türk Sanat Müziği’nin efsane İsmi Emel Sayın yaz tatilini Datça’daki evinde geçiriyordu. Posta'nın haberine göre; dört gün önce Marmaris’te yaşayan yeğenleri Fuat ve Nergis Mizanoğlu ile torunlarını görmek için Marmaris’e gitmişti. Aynı gün Marmaris’teki yangınlar başladı.

Fanatik bir Marmaris aşığı olan Emel Hanım doğanın yok oluşuna dayanamadı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan usta isim, yeğenleri ve torunlarını yanına alıp göz yaşları içinde Datça’daki evine döndü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.