Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Emin adımlarla ilerliyorum’

‘Bizim Hikaye’ dizisinde başrolü üstlenen Burak Deniz, “Hiçbir zaman ‘Bir proje gelsin,  yırtayım’ demedim.  Yavaş ve emin adımlarla  ilerlemenin  önemli  olduğunu  düşünüyorum”  dedi.

|

FOX’ta yayınlanan ‘Bizim Hikaye’nin Barış’ı Burak Deniz, ekranın yeni nesil jönlerinden... Oyuncu, “Her geçen yıl daha iyi hissediyorum. Elimden geldiğince beni zorlayacak, geliştirecek işleri seçiyorum” diyor. Deniz’le Fairmont Quasar İstanbul Hotel’de buluştuk, ekran serüvenini, ‘Yılın Yükselen Oyuncusu’ seçilmesini ve Büşra Develi’yle ilişkisini konuştuk.

- GQ Men Of The Year Töreni’nde ‘Yılın Yükselen Oyuncusu’ ödülünü aldınız. Nasıl bir duygu?

Çok güzel bir duygu. Heyecanlandım ve gurur duydum. Bu tarz ödüller insanı motive ediyor.

- Oyunculukta geldiğiniz noktadan memnun musunuz?

Her yeni işte ne kadar geliştiğimi hissediyorum. Çevremdeki birtakım otoritelerin fikri de bunu pekiştiriyor, hevesleniyorum. Her projede ve her geçen yıl beni başka noktaya taşıyor, her anlamda daha iyi hissediyorum.

- Mesleğe başlarken “Adımı jönler arasına yazdıracağım” gibi bir hedefiniz var mıydı?

Böyle bir hedefim yoktu. Sadece elimden geldiğince beni zorlayacak, geliştirecek işleri seçtim. Tercihler ve yetenek doğrultusunda ilerliyorsun bence.

- Senaryo konusunda seçici misinizdir?

Elbette... Senaryoya, partnerime, kimlerle o işin içinde yer alacağıma bakarım. Bunun gibi birçok etmeni bir araya getiriyorum ve projelere öyle karar veriyorum. Ama neyin tutup neyin tutmayacağına dair bir formül olduğuna inanmıyorum. İçimden gelen sesi dinliyorum.

- Rol aldığınız ‘Bizim Hikaye’ sezonun sevilen işlerinden biri oldu. Orijinali ‘Shameless’ı izlediniz mi?

İzleyemedim bir türlü... Çok fazla sezonu var. Sosyal medyadan denk geldiğim kadarıyla biliyorum.

- Hazal Kaya nasıl bir partner?

Çok iyi bir partner. Yeni arkadaşım diyebilirim. Çok iyi anlaşıyoruz. Sadece Hazal’la da değil, bütün ekiple çok iyiyiz. Herkes işi daha ne kadar ileri götürebiliriz, ne kadar samimi görünebilirizin peşinde.

- Büşra Develi’yle ilişkiniz nasıl gidiyor? Evlilik düşünüyor musunuz?

Birlikteliğimiz güzel gidiyor. Evliliğin planlanması gereken bir şey olduğuna inanmıyorum. Zaman gösterecek.

- ‘Arada’ filminde birlikte kamera karşısına geçtiniz. Sevgilinizle oynamanın avantajını yaşadınız mı?

Büşra’yla çalışmak çok keyifli çünkü iyi bir oyuncu. Nasıl tepki vereceğini bilmem tabii ki kolaylık sağladı. Birlikte oynamak çok keyifliydi. Yanımda olması iyi hissettirdi.

- Tanınmak hayatınızda neleri değiştirdi?

Seni seven, takip eden ve onaylayan insan sayısı artıyor. Doğru oranda kazandığın para da öyle... Ama hiçbir zaman “Bir proje gelsin yırtayım” demedim. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemenin önemli olduğunu düşünüyorum.

- İşin büyüsüne kapılmadınız mı hiç?

Şöhret benim için hesapladığım bir şey olmadı. Mevzu zaten televizyonda görünmek ya da tanınmak değil, şöhretin içinin dolu olmasından yanayım. O motiveyle yoluma devam etmeye çalışıyorum. Gerçekten hak ettiğim için orada olduğuma inanılması ve benim de buna inanmam çok önemli.

- Oyunculuk hayatınıza nasıl girdi?

Aslında tesadüf... Annemin iş yerine gittiğimde orada olan bir arkadaşım, beni ajansa davet ediyor. Sonra İstanbul’dan bir sinema projesi için isteniyorum, geliyorum ve şu anki menajerimle tanışıyorum. Sonra ‘Kolej Günlüğü’ dizisi başladı, akabinde de İstanbul’a yerleştim. Beraberinde birbirini takip eden projeler, eğitimler geldi.

‘Kendini geliştirmek önemli’

-Gündeminizde başka projeler var mı?

Birkaç film projesi var. Senaryoları okuyorum. Yaza doğru bir şeyler olabilir. Şu anda diziye yoğunlaşmış durumdayım. Haftanın beş günü çalışıyorum. O yüzden film ya da başka şeylere zaman ayıramıyorum. Ama tabii ki sinema çok başka bir özgürlük alanı.

- Setten arta kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?

Şan dersi alıyorum. Yakında piyano derslerine başlayacağım. Dizi dışında da bir şeyler yapma hissi iyi geliyor. Kendini geliştirmek önemli.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.