Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Emre Kınay’dan tartışma sonrası ilk açıklama

Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde muhabir ile girdiği tartışmaya dair açıklama yaptı: Çok sinirlendim. O tahriğe kapılmamalıydım.

|

Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde arkadaşı ile Cihangir’de bulunan bir restoranda kendisine soru yönelten magazin muhabiri ile tartışma yaşamıştı. Kınay, kendisine “Saat 12’yi geçti” diyen muhabire, “Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi?” karşılığını vermişti.

Ünlü oyuncu, olayın ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta programına konuştu: Gidiyorum ısrarla ‘belediye başkanı olsaydın 12’den sonra oturacak mıydın?’ diye tahrik edici, durmaksızın soruyor. Hakaret ve tahrik vardı. Çok tatsız oldu, çok sinirlendim. O tahriğe kapılmamalıydım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.