Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

En çok kadın oyuncular kazandırdı

Kuzey Amerika'da 37 yıl sonra ilk kez kadın karakterlerin başrolde yer aldığı 3 yapım, yapımcılarına en çok kazandıran filmler oldu.

|

Habertürk'te yer alan habere göre; başrolünde Daisy Ridley'in yer aldığı 'Star Wars: The Last Jedi', başrolünde Emma Watson'un olduğu 'Beauty and the Beast' ve başrolünde Gal Gadot'un bulunduğu 'Wonder Woman' filmi, yapımcılarına sadece Kuzey Amerika'da 1 milyar dolardan fazla kazandırdı.

Ayrıca ABD'de en çok seyredilen komedi filmi 'Giriş Trap' da kadın karakterlerden oluşan kadroya sahip. 'Lady Bird', 'The Shape of Water', 'The Post' ve 'I, Tonya' gibi Oscar adayı filmlerin baş karakterlerinin de kadın olması dikkati çekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda çok sayıda kadın oyuncu, Hollywood'un erkek ağırlıklı filmlere para yatırmasından yakınan açıklamalarda bulunmuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.