Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

En çok onlar konuşuldu

‘Şarkılar Bizi Söyler’ programı, sosyal medyada ilgi gördü. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin yanı sıra proje de Twitter’da ‘En Çok Konuşulanlar’ arasında yer aldı

|

Sibel Can ve Hakan Altun ile klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede buluşturan ‘Şarkılar Bizi Söyler’, ilk bölümüyle ekrana damgasını vurdu. Kanal D’de yayınlanan programda, sekiz yıl önce hayatını kaybeden Müslüm Gürses, şarkılarıyla anıldı. Üçlü, 3.5 saat süren projede, müzikleri ve enerjileri kadar uyumlarıyla da dikkat çekti.

Proje, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Twitter’da #ŞarkılarBiziSöyler hashtag’i ve üç sunucu ‘En Çok Konuşulanlar’ arasında saatlerce kaldı. Programda, sağlık çalışanları da unutulmadı. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara ve Acil Tıp Hekimi Dr. Göksu Afacan Öztürk, sağlık çalışanlarını temsilen ‘Nilüfer’ ve ‘Affet’ parçalarını istek yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.