Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

En yardımsever Angelina

Aktris Angelina Jolie'nin "en yardımsever" unvanını aldığı ankette Madonna yardım çalışmalarına en az saygı duyulan ünlü seçildi. Bono ise iki listede de yer aldı...

|

HOLLYWOOD yıldızı Jolie'nin sevgilisi Brad Pitt de listenin 10'uncu sırasında yer aldı. Madonna ise Malavi'den evlatlık alabilmek için şöhretini ve servetini kullandığı iddiaları yüzünden "yardım çalışmalarına en az saygı duyulan ünlü" seçildi. U2 grubunun solisti Bono, her iki listede de yer aldı. BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) iyi niyet elçisi olan Angelina Jolie, 2007'nin en yardımsever ünlüsü seçildi. Reuters'ın internet üzerinden yaptığı ankette, Angelina Jolie, Irak, Darfur gibi sorunlu bölgelere giderek buradaki insanların yaşadığı zorluklara dikkat çektiği ve Etiyopya, Kamboçya ve Vietnam'dan evlat edindiği için "en yardımsever" unvanını kazandı. 1- Angelina Jolie2- Bono3- Desmond Tutu4- Bill Gates5- Bill Clinton6- Jimmy Carter7- Kofi Annan8- Mia Farrow9- Don Cheadle10- Brad Pitt En yardımsever ünlüler listesi şöyle: 1- Madonna2- Paris Hilton3- Oprah Winfrey4- Bono5- Bob Geldof Yardım sevmeyen ünlüler listesi şöyle:

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.