Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Enis Arıkan'dan Ezgi Mola'ya: Seni çok seviyorum

Yaklaşık iki senedir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen Ezgi Mola, 38 yaşına bastı. Enis Arıkan ve Serenay Sarıkaya, 'Alice Müzikali'nde birlikte rol aldıkları oyuncunun doğum gününü kutladı.

|

Ezgi Mola ile birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Enis Arıkan, gönderisine, "Arkadaşlığımızın 20'nci yılına adım attık. İyi ki doğdun. Sensiz hayat nasıl olurdu bilmiyorum. Seni çok çok çok seviyorum melekistan" notunu düştü.

"26 OLDUĞUMA İNANAMIYORUM"
Ezgi Mola, yakın arkadaşına, "Enis! Çok duygusalım! İyi ki varsın. Birbirimize daha da iyi bakmanın vakti geldi. Yaşlandık, 26 olduğuma inanamıyorum" mesajıyla yanıt verdi.

"DÜNYALAR GÜZELİ EZGİ'M"
Serenay Sarıkaya da 'Alice Müzikali'nde birlikte rol aldığı arkadaşına, "Dünyalar güzeli Ezgi'm. Kıymetlim. Senin gibi bir dost, bir insanın başına gelebilecek en güzel şey. Nice yıllara, seni çok seviyorum" sözleriyle seslendi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.