Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ercan Kesal sevenleriyle bir araya geldi

Ercan Kesal, usta yönetmen Metin Erksan’ı anlattığı “Kendi Işığında Yanan Adam” kitabının D&R Kanyon’da gerçekleşen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

|

Sinemayla olduğu kadar kitaplarıyla da adından söz ettiren Ercan Kesal, son kitabı “Kendi Işığında Yanan Adam”ın D&R Kanyon’da düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Kesal, hayranlarıyla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi. İmza günüyle ilgili görüşünü paylaşan Kesal, “İçinde kitap olan her şeyde bir iyilik ve geleceğe dair de bir coşku vardır. Bu yüzden bu fırsatı bana verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Okurlar ile buluşmak çok güzel. Hem okurlar ile sohbet edebilmek, geri dönüşlerini alabilmek için de bir fırsat oluyor” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.