Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Erdal Özyağcılar'ın anlamsız gerginliği! 'Ayağımda terlik var, böyle çekmeyin'

'Bizimkiler', 'Yılanların Öcü' ve 'Yabancı Damat' gibi projelerde yer almış olan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Özyağcılar'ın gazetecilerle yaşadığı gerginlik kameralara yansıdı.

|

Son olarak 'Güven Bana' adlı yapımda yer alan 75 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, geçtğimiz gün Nişantaşı City's Avm'de objektiflere takıldı.

Aracını beklediği esnada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Rutin kontroller için doktora geldim. Endişelenecek bir durum yok" dedi.

"HEM ÇEKMİYORSUNUZ, HEM SORU SORUYORSUNUZ"

Gergin tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, ardından muhabirlere; "Beni hem çekmiyorsunuz, hem de bana soru soruyorsunuz" diyerek çıkıştı.

Gazetecilerin, "Gazete muhabiriyiz, ses kaydı alıyoruz, sinirlenmenizi gerektirecek bir durum yok" demesine aldırış etmeyen Özyağcılar bu sefer de; "Ayağımda terlikler var, beni böyle çekmeyin" diyerek gergin tavırlar sergilemeye devam etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.