Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ersoy kovuldu mu?

Show TV’de yayınlanan ‘Bülent Ersoy Show’un yapımcısı Mehmet Siverek, programın sanatçının kaprisleri yüzünden bittiğini söylerken, Ersoy “Programa artık çıkmıyorum, ben bitirdim” dedi.

|

Pazar akşamları Show TV’de canlı yayınlanan ‘Bülent Ersoy Show’un yapımcısı, DP Yapım’ın sahibi Mehmet Fevzi Siverek programın bittiğini açıkladı. Ersoy’a kızgınlığını dile getiren Siverek, “Pazar akşamları aynı saatte ya bambaşka bir şov programı yapacağız ya da ünlü sanatçıların jüri olduğu bir müzik yarışması ekrana getireceğiz. Ama Ersoy olmayacak. Zaten kanal yönetimine Ersoy’u rica, minnet kabul ettirmiştim. Yayında ağzına geleni konuştu, sürekli para cezası aldık” dedi.
‘Öğrenciyi stüdyodan attı’
Siverek, şunları söyledi: “Kendisinden 45 yaş küçük bir çocukla sevgili. Ekiple repertuvar çalışması gerekirken ‘Ben İzmir’e gidiyorum geleceğim’ diyor. Her hafta, ‘Yayına gelecek mi?’ kuşkusuyla yaşıyoruz. Kaprisleri yüzünden 17 haftada 6 şoför ve 10 kostümcü değiştirdik.
Bu hafta seyirciler arasında bir genç kız vardı. Herkesin gözü önünde sahnesinden inerek, seyircilerin arasına girip, o kız çocuğunu kolundan tutup dışarı attı. 17-18 yaşındaki bir öğrenciye, hem de hiç suçu yokken bu yaptığı hareketle birlikte benim vicdanımda da artık bir yeri kalmadı. Ve dönüşü olmayan bir kararla kendisiyle vedalaştık. Allah yolunu açık etsin. Bu kafayla, hiçbir yerde çalışamaz.”
Programın bitmesiyle ilgili olarak dün Ersoy, köşe yazdığı gastee.com’a yaptığı açıklamada “Bülent Ersoy Show, dün gece yaşanan krizden sonra yayından kaldırıldı.
Evet doğrudur, ama ben bu programa artık çıkmıyorum. Programı ben bitirdim” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.