Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Eser Yenenler hastanelik oldu! Apar topar ameliyata alındı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla şöhreti yakalayan oyuncu ve sunucu Eser Yenenler'in apandisiti patladı. Hemen hastaneye giden iki çocuk babası Yenenler, yapılan kontrollerin ardından ameliyata alındı. Ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili bilgiyi eşi Berfu Yenenler verdi.

|

Bir süredir 'Çok Güzel Hareketler 2' programında sunuculuk yapan Eser Yenenler, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda '27 yıldır diyeteyim' açıklamasıyla gündeme gelmişti.

KİLOLARIYLA BAŞI DERTTE

"Zayıflamak için her yolu denedim" diyen ünlü isim, "Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var onu kesin vereceğim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım. Vücudum alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Şimdi ben o açlığı yönetmeye çalışacağım" şeklinde konuşmuştu.

Yenenler, sözlerine; "Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul yıllarında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27'nci yılım diyette. Bana ‘şu kadar yiyeceksin’ dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum iyi gidiyor" diye devam etmişti.

"SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİK"

Öte yandan Eser Yenenler yaz sonu da rahatsızlanınca Çeşme'den erken dönmek zorunda kalmıştı. Bu süreçte sosyal medyadan uzak kalan 25 yaşındaki Berfu Yenenler, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bir açıklamayı da size borçluyum. Eser'de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik. Çesme'den döndük, şu an İstanbul'dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte."

HASTANEYE GİTTİLER

Berfu Yenenler ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Eser Yenenler, dün evde ağrı hissedince eşi ile hastanenin yolunu tuttu. Yapılan kontrollerin ardından apandisitinin patladığı anlaşılan Yenenler hemen ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"NAZAR DEĞİYOR"

Berfu Yenenler hastaneden paylaştığı videoda eşine; "Sana neden nazar değiyor, neden böyle oldu? Bir kere çocuk baktın, sosyal medya hikayelerine baktım, çocuklarla iki koştun apandisitin patladı" sözleriyle takıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.