Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Eşimin zeybek oynamasını hayal etmiştim, gerçek oldu'

Geçtiğimiz günlerde Selim Selimoğlu ile nişanlanan Bengü, Alp Aslan ve Sevda Aslan’ın sahibi olduğu estetik merkezinin açılışına katıldı.

|

Estetikle ilgili soprular üzerine Bengü, doğallıktan yana olduğunu, botoks yaptırmadığını ve genelde kişisel bakımı tercih ettiğini söyledi.

Bengü, nişanla alakalı ise "Eşimin zeybek oynamasını hep hayal etmiştim. Bu hayalimi Selim ile gerçekleştirdim. Türk geleneklerine özgü bir nişan gerçekleştirdik. Hem kız isteme hem de nişan bir arada oldu. Selim’in kahvesine deniz tuzu ve bal koydum" dedi.

Yaz sonuna doğru nikâh masasına oturacağını belirten Bengü, "Sanırım 3 tane gelinlik giyeceğim. After party gelinliğim tabii ki Hakan Akkaya’dan olacak" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.