Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Eşine ne kadar aşık olduğunu anlattı

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 11 Temmuz'da dünya evine giren Neslihan Atagül, evliliğini 'sonbahar'a benzetti.

|

'Kara Sevda' dizisinin yıldızı Neslihan Atagül, BeStyle Dergisi’ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu, "Sonbahar gibi güzel bir zamanda, güzel bir rakı sofrasında, tatlı bir sohbet içinde... Hani böyle hiç bitmesin, devamı gelsin istediğin geceler vardır ya, ben evliliği öyle yaşıyorum" dedi.

Evlendikten sonra hayatı daha farklı görmeye başladığını vurgulayan Atagül, "Hayattan ne istersek evrenin bunu vereceğini anladım. Beni çok seven, bana deli gibi aşık olan bir adam var -keza ben de ona öyle- O kadar rahat söyleyebiliyorum ki bunu; Kadir, bana kendimi dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor. Galiba iyi bir ilişkinin özü birlik olmak; Biz birlikte olalım her şey bize ekstra kaliteli geliyor. Evde şöminenin karşında bakıp duruyoruz, kilitleniyoruz. Sadece sohbet edip konuşuyoruz, bazen film izliyoruz. Filmi durdurup yarım saat film üzerine tartışıyoruz. Dışarı çıkıyoruz, bir şeyler yeyip içiyoruz. Köpeklerimizi gezdiriyoruz, arkadaşlarımızla dışarı buluşuyoruz ama en çok da Kadir'le, birlikte seyahat etmekten hoşlanıyoruz" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.