Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Esmersoy'un hayvan sevgisi

Hayvan sevgisiyle tanınan Burcu Esmersoy, hasta  bir köpeği sahiplendi. Sunucu, evinin bahçesinde  bakmaya başladığı köpeğe Bia adını verdi.

|

Burcu Esmersoy, önceki gün Avcılar’daydı. Karşısında gazetecileri görünce şoke olan sunucu, hayırlı bir iş için semte geldiğini söyledi. Sahibi tarafından terk edilen hasta bir köpeğin bakımını üstleneceğini belirten Esmersoy, örnek bir davranış sergiledi. Yanında getirdiği veterinere köpeği emanet eden sunucu, tedavi masraflarını da karşıladı.

“Zor durumda kalan hayvanları koruyalım” diyen Esmersoy, “Onları sadece zevk için satın alıp, sıkılınca da terk etmek yerine sahiplenelim. Eziyet edilmesine engel olalım. Bu suçu işleyenleri uyaralım ve şikayet edelim lütfen” uyarısında bulundu.
Köpeği daha sonra evine götüren sunucu, bahçede yaşamaya başlayan hayvana Bia adını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.