Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Esra Ruşan denizde saçlarıyla uğraştı!

'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı kendisiyle aynı ismi taşıyan 'Esra' karakteriyle adından söz ettiren Esra Ruşan, Çeşme tatili sırasında saçları nedeniyle bir süre zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri objektiflere yansıdı.

|

Son olarak erken final yapan 'Sıfırıncı Gün' dizisinde rol alan Esra Ruşan, tatil tercihini Ege'den yana kullandı. 40 yaşındaki oyuncu, Çeşme'de bir plajda arkadaşıyla denize girdi.

SU SOĞUK GELDİ

Sıcak havaya rağmen suyun soğuk oluşundan dolayı fazla denizde kalmayan Ruşan, kısa yüzüşün ardındaan arkadaşıyla şezlongda oturarak bir şeyler yedi.

Hava sıcaklığına daha fazla dayanamayan oyuncu, ilerleyen saatlarde tekrar suya girdi. Ancak denizin içinde durarak, bir süre birbirine dolaşan saçlarını düzeltmeye çalıştı.

Esra Ruşan, saçlarıyla ilgili sorunu çözdükten sonra yüzmeye devam etti

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.