Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ev ödüllü kampanya sona erdi

Milliyet.com.tr ve milliyetemlak.com işbirliği ile 12 Ekim 2009 tarihinde başlayan ev ödüllü “Haber oku, ev kazan!” kampanyamız 12 Kasım 2009 saat 24:00 itibariyle sona erdi.

|

Bir ay boyunca devam eden kampanyaya, Milliyet.com.tr okurları çok büyük bir ilgi gösterdi. Tüm okurlarımıza bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.
Ovalbahçe’den site içinde 120 m2, 3+1 daireyi kazanacak şanslı okurumuzu belirlemek için 17 Kasım 2009 Salı günü saat 11:00’de Doğan Medya Center’da çekiliş yapılacak. Çekiliş sonucu ev kazanan okurumuz, çekilişten hemen sonra Milliyet.com.tr’de ve 18 Kasım 2009 tarihli Milliyet Gazetesi’nde ilan edilecek. Ayrıca asıl ve yedek talihliye posta yolu ile bilgilendirme yapılacak.
Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.