Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Evlilik teklifini ben yaptım'

Ses mühendisi Edip Burak Ertoğan’la yılbaşında Phuket’te evlenen Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu’nun evinde 20 kişinin katıldığı bir kutlama yaptı

|

Gonca Vuslateri, Gani Müjde, Kerem Görsev, Zeyno Gönenç ve Yonca Evcimik’in katıldığı davette “Evlenme teklifi almadım. Ben teklif ettim. Bu evliliğin mimarı Gani Müjde’ye teşekkür ediyorum” dedi. Müjde, Instagram’dan “Geym Of Bizans’ filminin seslendirmesinde tanıştılar.Sebep oldum. Pişman değilim” diye yazmıştı.

Oyuncu, salona adım atan Atilla Özdemiroğlu’na “Büyük usta da geldi. Çok şükür aslan gibi dimdik ayakta” sözleriyle övgüler yağdırdı. “Türkle evlenmem!” açıklaması çok konuşulan Vuslateri, ‘Gonca’nın takıları‘ olarak gelen ‘düğün doları’yla ilgili “Yabancı para takıldı. Türk parası olmadığı için kullanmayacağım. Burak beni değiştirdi” diyerek espriyle karışık imada bulundu.

Çift, keman ve piyano eşliğinde şarkıların söylendiği gecede Atilla Özdemiroğlu ve Gani Müjde’yle poz verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.