Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ezgi Şenler: Buray'a zaten hayrandım!

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmayı hedefleyen 'Serçenin Gözyaşı' adlı filmle beyaz perdede yer alan Ezgi Şenler, bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Buray'la ilişkisi hakkında konuştu.

|

Ezgi Şenler, katıldığı programda, "Buray'a tanımadan çok hayrandım. Hiç aklımdan geçmezdi. Tanıyınca daha çok sevdim. Herkes bize 'komiksiniz' diyor" açıklamasını yaptı.

Ankaralı olduğunu söyleyen hâlâ ailesiyle Ankara'da yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, çekimler nedeniyle İstanbul'a geldiğinde ev kiraladığını söyledi.

"ANKARA'DAKİ İNSANLAR DAHA SAMİMİ GELİYOR"

Şenler, "Ailem Ankara'da. Ankara'dan kopamıyorum, Ankara'daki insanlar ve çevrem bana daha samimi geliyor. İş için geldiğimde ev kiralıyorum ama hemen evime Ankara'ya kaçıyorum" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.