Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fadik Sevin Atasoy kol kola görüntülenince panikledi!

Daha önceki bir röportajında "Evlenmeyi ömür boyu düşünmüyorum" açıklamasını yapan Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda gizemli yabancı erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Bir anda basın mensuplarını karşısında görünce ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu, 'aşk' sorularından kaçmak için çözümü yakınlarda bulunan bir büfeye girmekte buldu.

|

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Fadik Sevin Atasoy, Kasım 2019'da Nişantaşı'nda görüntülenmiş, gazetecilerle ayaküstü sohbet etmişti. Oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Nikâh masasına oturmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Evlenmeyi ömür boyu düşünmüyorum. Sevgiye ve sadakate inanıyorum ama enstütülere inanmıyorum" yanıtını vermişti.

PANİK YAPTI!

Önceki gün Nişantaşı'nda koluna girdiği sarışın arkadaşıyla sürekli İngilizce konuşup, bir şeyler anlatan Fadik Sevin Atasoy, görüntülendiklerini fark edince ne yapacağını şaşırıp, panikledi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının hakkında bilgi almak istediği yabancı arkadaşıyla yakınlardaki bir büfeye girdi.

Büfede bir müddet kaldıktan sonra dışarıya çıkan Atasoy'un, bu sırada hem arkadaşına hem de basın mensuplarına dönerek, mimik ve el kol hareketleriyle bir şeyleri açıklamak istemesi dikkat çekti.

ELİYLE AĞZINA FERMUAR İŞARETİ YAPTI

Erkek arkadaşının kim olduğunu ve ilişki durumları hakkında bilgi vermek istemeyen 46 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin ısrarlı sorularını, eliyle ağzına fermuar işareti yaparak yanıtsız bıraktı.

"ALERJİLERİME KADAR HER ŞEY SORULUYOR"

Rol aldığı 'Kardeşlerim' dizisinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya giden oyuncu, samimi açıklamalarda bulunmuştu. Amerika ile Türkiye'deki oyunculuk sektörü hakkında konuşan Atasoy, şunları söylemişti:

Orada bir endüstri ve oturmuş belli kurallar var. Oyunculuk her yerde aynı ve zor. Orada bir filme başlayacağım zaman varolan alerjilerime kadar her şey soruluyor, doktor kontrolünden geçirilyorsun. Benim için oradaki oyunculuk süreci zor geçmedi, ha burada işini yapmışsın ha orada yapmışsın.

"OYUNCU DÜNYANIN HER YERİNDE EKMEĞİNİ KAZANIR"

"Yurt dışına gitmek isteyen oyunculara ne tavsiye etmek istersiniz?" sorusu üzerine Atasoy, "İşini iyi yaptığın sürece dünyanın her yerinde akçen var. Neye konsantre olduğuna bağlı, oyunculuk yapıyorsan dünyanın her yerinde ekmeğini kazanıyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

"GÜNAHIM DA SEVABIM DA BANA"

Atasoy, "Türkiye'deki ve Amerika'daki oyuncuları nasıl karşılaştırırsınız? Bizim oyuncular daha mı egolu?" sorusuna ise "Ben hiçbir sektörü birbiriyle kıyaslamıyorum. Kendi meslek grubumdaki hiçbir arkadaşım hakkında iyi ya da kötü bir şey söylemiyorum. Sadece kendi işime bakıyorum, kendi yoluma bakıyorum. Benim günahımdan da sevabımdan da ben sorumluyum. Beni ben ilgilendiriyor, herkes istediğini yapabilir" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.