Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Farah Zeynep Abdullah'tan havuz başında bikinili poz

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak ‘Bergen’ filmiyle izleyiciyle buluşmuştu. Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından havuz başında güneşlendiği anlara dair olan bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

|

'Bergen' isimli sinema filminde rol alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiriyor.

BEĞENİ YAĞDI

Şimdilerde tatilde olan Farah Zeynep Abdullah son pozuyla dikkat çekti. 33 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah havuz başında bikinisiyle güneşlendiği anları yayınladı. Farah Zeynep Abdullah’ın bikinili karesi takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.

"İSTEYEN EVLENSİN"

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz aylarda Instagram sayfasından bir takipçisinden gelen evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekmişti. Abdullah kendisine yöneltilen, ''Sizce evlilik kaç yaşında olmalı?'' sorusuna, ''Evlilik bir seçim aslında artık. Olup olmaması kişiye bağlı. Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Evlilik, bir seçim artık bu dünyada'' yanıtını vermişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.