Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fatih Harbiye dizisi final mi yapacak?

Show Tv ekranlarında yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizi Fatih Harbiye son zamanlarda yaşadığı düşüşler nedeniyle finale yaklaşıyor. Yayın günü değiştirilen Fatih Harbiye'nin çok yakında final yapacağı söyleniyor.

|

Başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Serkan Şenalp ve Itır Esen’in yer aldığı, Show TV’nin sevilen dizisi Fatih Harbiye 4 hafta sonra final yapıyor.

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu, senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren’in yazdığı Koliba Film – Ata Türkoğlu imzalı Fatih Harbiye düşen reytinglerinden dolayı yayın günü değiştirilerek Pazar’a alınmıştı. Geçtiğimiz Pazar günü 46. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 50. bölümde son bulacağı öğrenildi.

Fatih Harbiye’nin 46. Bölümünde;
Neriman, babası ondan yüz çevirdikçe kahroluyordur. Bu yetmezmiş gibi bir de İnci’ye söz verdiği için Nadir ile ilgili gerçekleri Macit’ten saklamak zorunda kalması, Neriman’ın zor günler yaşamasına neden olur. Onun bu durgun haline üzülen Macit, hayatını yoluna koymaya başlamasından da güç alarak, Neriman’a büyük bir sürpriz yapmaya karar verir. Şahika, Selim ile arasını düzeltip tam her şeyi yoluna koymuşken, geçmişin gölgesi karşısına çıkar. İnci, yüzleşmek üzere Nadir’in yanına gider. Fakat onun garip hallerinden kuşkulanan Kerim’in planından habersizdir. Yoksa otuz yıllık sır ortaya mı çıkacak?
FATİH HARBİYE SON BÖLÜM

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.