Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fatih Harbiye fragmanında ağlatan şarkı

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Fatih Harbiye'ye Macit ve Neriman'ın aşkı damga vurdu. Gerçek hayatta da birlikte görüntülenen çiftin yeni bölüm fragmanında İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibine' parçası eşliğinde izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

|

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu’nun üstlendiği Fatih Harbiye, bu hafta yepyeni bölümüyle tüm aşıkların gönüllerine yine taht kuracak...

Gençlerin Pop müzikteki yeni idollerinden İrem Derici’nin sevilen parçası “Kalbimin Tek Sahibi” eşliğinde Show TV ekranlarına gelen Fatih Harbiye’nin yeni bölüm tanıtımları, yediden yetmişe herkesin ilgi odağı oldu.

Gençlerin sevgilisi Neriman ve Macit kavuşabilecek mi ? Aşıkları bu yeni bölümde hangi olaylar bekliyor, engeller bu büyük buluşmaya set vuracak mı? Hep birlikte yeni bölümde heyecanla seyredeceğiz...

Oyuncu Kadrosu
Neslihan Atagül-Neriman
Kadir Doğulu-Macit
Yunus Emre Yıldırımer-Şinasi
Dilara Öztunç-Pelin
Başak Parlak-Rüya
Okday Korunan-Faiz

İrem Derici-Kalbimin Tek Sahibine

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.