Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fenomenlerin Kemer Country keyfi

İsveç’in ünlü blogger’ları İstanbul seyahatlerinin ikinci gününde Kemer Country Club’ı ziyaret etti. At binip golf oynayan fenomenler, keyifli hallerini takipçileriyle paylaştı

|

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Hava Yolları’nın ortak projesi kapsamında Türkiye’ye gelen İsveçli blogger’lar, İstanbul’u geziyor. Fenomenler, turizmi canlandırmak ve ülkeyi tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen seyahat sırasında paylaşacakları fotoğraf ve mesajlarla, milyonları bulan takipçilerine Türkiye’yi anlatacak. Seyahatlerinin ikinci gününe Kemer Country Club ziyaretiyle başlayan fenomenler, at binip golf oynadı.

Kemer Country Club Genel Müdürü Blagoy Lerga’nın karşıladığı ekip, hem güzel havanın tadını çıkardı, hem spor yaptı hem de eğlenceli vakit geçirdi. Blogger’lar keyifli hallerini takipçileriyle paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.