Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ferhat Göçer trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Sanatçı Ferhat Göçer, içinde bulunduğu otomobile arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu kaza geçirdi. Peki Ferhat Göçer'in sağlık durumu nasıl? İşte Ferhat Göçer hakkında son gelişmeler...

|

Kazada aracın şoförü ve Ferhat Göçer yara almadan kurtuldu.Kaza, Vatan Caddesi'nin Beyazıt yönünde saat 20.40 sıralarında meydana geldi. Ferhat Göçer'in içinde bulunduğu araç, kırmızı ışıkta beklediği sırada, arkadan hızla gelen başka bir otomobil Ferhat Göçer'in aracına arkadan çarpıp orta refüje savruldu.

Her iki aracın sürücüsü ve şarkıcı Ferhat Göçer kazadan yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

FERHAT GÖÇER KİMDİR?

Ferhat Göçer (d. 23 Haziran 1967; Birecik, Şanlıurfa) Türk şarkıcı. Aynı zamanda doktorluk mesleğini de sürdürmektedir.

Kürt kökenli eğitimci bir anne babanın oğlu olarak Birecik'te dünyaya gelen Göçer, ailesinin görev yeri olan İzmit'te büyüdü. 1985 yılında İzmit Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl kazandığı İstanbul Tıp Fakültesi'ni ve 1988'de girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı.[3] Doktor olarak tayininin çıktığı Şanlıurfa'da, mecburi hizmetini yerine getirmek üzere ayrılır. İstanbul’a döndüğünde Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başlayan Göçer, kendine müzikte yeni bir hedef belirlemiştir: Modern müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmak. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına ve genel cerrahlığa bugün de devam etmektedir.

Ferhat Göçer, dünya opera repertuvarından günümüz şarkılarına, napolitanlardan şansonlara, rembetikolara; Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden, halk müziğimizin örneklerine, Hafif Batı Müziği’nin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturmaktadır.

Ferhat Göçer’in kurduğu ve Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının kendi adını taşıyan ilk albümü 2005 yılının Eylül ayında yayınlandı. 2007 senesinde ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun' ile ödül kazandı.

Ferhat Göçer, ‘Anadolu Aryaları’ adlı projesi ile İstanbul'dan Diyarbakır'a, Gaziantep’ten İzmir’e uzanan konserler gerçekleştirdi.Yaptığı müziğinin dünyaya açılmasında öncü role sahip olmak isteyen Ferhat Göçer; Gino Castelli, Alessandro Safina, Al Bano, Patrizio Buene, Emma Shaplin ve Michael Bolton ile verdiği konserler ile farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kurdu. Ferhat Göçer, son yıllarda çıkardığı albümlerindeki şarkılarla birçok televizyon kanalında ve internet sitesinde listelerde 1.sırayı zorlamayı başarmıştır.

Altın Güvercin Şarkıları 1986 - 2000 (2002) (Eda Berker ile)[4]
Ferhat Göçer (27 Eylül 2005)
Yolun Açık Olsun (26 Aralık 2007)[5]
Çok Sevdim İkimizi (25 Mart 2008)[6]
Biz Aşkımıza Bakalım (1 Nisan 2010)[7]
Seni Sevmeye Aşığım (20 Ekim 2011)[8]
Kalbe Kiralık Aşklar (7 Ekim 2013)
Sığmıyorsun Geceye ve Zamana (27 Nisan 2015)
Düştüm Ben Yollara (11 Kasım 2015)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.