Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Festival şampiyonu ‘Kümes’ten gala

Türkiye'de ve dünyada birçok festivalde yarışarak ödüller alan 'Kümes' filminin galası, önceki akşam Tarihi Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşti.

|

Senaryosu ve yönetmenliğini Ufuk Bayraktar'ın, yapımcılığını Ali Adnan Özgür'ün üstlendiği; Ufuk Bayraktar, Hasibe Eren ve Selen Domaç'ın başrollerinde yer aldığı filmin galasında gazetecilerin karşısına geçen oyuncular, soruları yanıtladı. 'Dağ 2' filmiyle gişede fırtınalar estiren ve 'Kümes' filminde büyükannesinin hikayesini beyazperdeye taşıyan Ufuk Bayraktar, "Gerçeklerden esinlendiğim bir hikaye, umarım izleyici beğenir, etkilerini merak ediyorum" dedi. Filmde üzerine kuma gelen bir köylü kadını canlandıran Hasibe Eren, "Seyirciyle ilk karşılaştığında çok şaşırdığım, çok güçlü, her seyirciye farklı algı yaşatan bir film, umarım seyirci de sever" şeklinde konuştu. Kültür Bakanlığı destekli 'Kümes' yarın izleyiciyle buluşacak. (Sabah)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.