Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Feyza Çıpa: Sadece aşk olsa yeter

Bir dönem aşk yaşadığı şarkıcı Kutsi'den olaylı bir şekilde ayrılan Feyza Çıpa, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi.

|

Tek başına alışverişe çıkan Feyza Çıpa, dünyaca ünlü markaların sezonluk ürünlerini inceledi. Bir zamanlar yakın arkadaşı olan Ceren Hindistan’ın çocuk yapmak için kriterleri olduğu hatırlatılan güzel oyuncu, "Ceren’in düşüncelerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Sadece aşk olsa da yeter" dedi.

'BEBEK' ŞARTI ŞAŞIRTI!
Ceren Hindistan, kızı Arya Rima ve adını sır gibi saklayıp "Hayatımda gördüğüm en mükemmel erkek" dediği sevgilisi ile 4 Şubat'ta Maldivler'e gitmişti. Tatilde deniz ve güneşin tadını çıkaran Hindistan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu, "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorlum çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam" şeklindeki açıklamasıyla gündem olmuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.