Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Filenin Sultanları' galada

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın olimpiyatlara uzanan başarı yolculuğunu anlatan ‘Filenin Sultanları: Sebat’ belgeselinin galası gerçekleşti

|

AXA Sigorta ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun hayata geçirdiği, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın olimpiyatlara uzanan başarı yolculuğu ve temsil ettiği değerleri anlatan ‘Filenin Sultanları: Sebat’ belgeselinin galası, önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı. Geceye, AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, teknik ekibi ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Fatih Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği belgesel, ekimde izleyicilerle buluşacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.