Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fırat Çelik: Artık Türkiye'deyim

'Fatmagül’ün Suçu Ne' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran, son olarak dijital platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde 'Ozan' karakterine hayat veren Fırat Çelik, önceki gün Arnavutköy’de objektiflere yansıdı.

|

Karantina döneminde dansçı yeğeni Ozi ile birlikte çektiği kliplerdeki dans performansıyla farklı bir yönünü ortaya koyan, yeni projesi için Fransa'dan temelli Türkiye'ye dönüş yapan Fırat Çelik, Arnavutköy’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"DANS PAYLAŞIMLARINA BAŞLAYACAĞIM"

Çelik, “Tiyatro oyunumda gecikme yaşandı ama yakın zamanda netleşecek. Onun haricinde sürpriz projeler de olacak, netleştiğinde sizlerle paylaşırım. Sosyal medyada yakın zamanda dans paylaşımlarıma başlayacağım. Artık Türkiye’deyim” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.