Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fişekhane’de buluştular

Contemporary Istanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary iş birliğinde düzenlenen ‘Hareket Eden Anılar’ sergisi, 6 Ağustos’a kadar Fişekhane bünyesinde yer alan sanat alanı Cocoon’da izleyiciyle buluşuyor.

|

Contemporary Istanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary iş birliğinde düzenlenen ‘Hareket Eden Anılar’ sergisi, 6 Ağustos’a kadar Fişekhane bünyesinde yer alan sanat alanı Cocoon’da izleyiciyle buluşuyor. Contemporary Istanbul Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, “Borusan Contemporary ile gerçekleştirdiğimiz bu sergide çağdaş sanatın en yenilikçi ifade biçimlerini toplumun tüm kesimleriyle buluşturmayı amaçlıyoruz” dedi. Borusan Contemporary Müdürü Dr. Kumru Eren ise, “Kültür kurumlarının pandemi koşulları nedeniyle yalnızlaştığı bir dönemde, koleksiyonumuzu Contemporary Istanbul Vakfı’nın değerli iş birliğinde Fişekhane sergi mekanında izleyiciyle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.