Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fotoğraf ustasından mimari yorum

Ziya Tacir, ‘People’s Palaces’ adlı mekan fotoğraflarından oluşan yeni sergisini, eski Bomonti Bira Fabrikası’nda sergilemeye başladı

|

Türk fotoğraf sanatının başarılı isimlerinden Ziya Tacir, önceki akşam ‘People’s Palaces’ adlı mekan fotoğraflarından oluşan yeni sergisini açtı. Galeri Merkur’un ev sahipliğinde Eski Bomonti Bira Fabrikası’ndaki etkinliğe, Tuncay Özilhan, Yasemin - İzzet Özilhan, Esra Oflaz - Ziya Güvenkaya ve Yelda Tiftik gibi isimler katıldı. Tacir, sergisiyle ilgili olarak şöyle konuştu:

“Stockholm ve Moskova metro fotoğraflarıyla insanları, ‘Kültürel Kimlik’ ve ‘Kent Kimliği’ başlıklarıyla buluşturarak mimari arasında yakın ilişki kurabilmesi için farkındalık yaratmak istedim.” Sergi, 19 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.