Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gala gecesinde Nurgül'e gittiler

‘Paramparça’nın genç oyuncuları, Erkan Petekkaya’nın rol aldığı filmin galasının yerine, Nurgül Yeşilçay’ın yanına gitmeyi tercih ettiler

|

Şafak Sezer, Erkan Petekkaya ve Aydemir Akbaş’ın başrolünü paylaştıkları ‘Kolpaçino - 3. Devre’nin galası Kanyon’da yapıldı. Filmde, ‘Başkan’ lakaplı mafya babasını canlandıran Erkan Petekkaya’yı, birlikte rol aldıkları ‘Paramparça’da çocuklarını canlandıran Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan yalnız bıraktı.

Genç oyuncular, galanın yapıldığı saatlerde Petekkaya’yla sorun yaşadığı için diziden ayrılan Nurgül Yeşilçay’ı ziyarete gittiler. Birlikte selfie çektirdikleri fotoğrafı Instagram’dan paylaşan Yeşilçay, “Ay ay ziyaretin en güzeli... Ben bunları galiba fazla sevgiden yiyeceğim... Tatlişkolarım” notuyla paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.