Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Galada aşk kokusu var

Scarlett Johansson, bir süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Colin Jost ile ‘Avengers: Infinity War’ filminin galasına katıldı

|

Ülkemizde 27 Nisan’da gösterime girecek fantastik bilim-kurgu filmi ‘Avengers: Infinity War’un ( Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) galası, önceki akşam ABD’nin Los Angeles şehrinde yapıldı. Gösterime katılanlar arasında filmin başrol oyuncularından Scarlett Johansson ve sevgilisi Colin Jost da vardı. Türk tasarımcı Erdem Moralıoğlu imzalı bir kıyafet giyen aktris, yeni sevgilisiyle objektiflere aşk dolu pozlar verdi. Geçtiğimiz mayıs ayından beri haklarında aşk dedikoduları çıkan ikili, böylece haberleri doğrulamış oldu. Kısa bir süre önce nişanlanan Gwyneth Paltrow, galaya yalnız gelmeyi tercih ederken, nişanlısıyla gösterime gelen Brie Larson ise beyaz elbisesiyle dikkat çekti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.