Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Galatasaraylı ünlülerin şampiyonluk coşkusu!

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022/23 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaraylı ünlü isimler, takımlarının şampiyonluğunu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

|

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü’nü 4-1 yenerek 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı takım böylelikle üç yıl aradan sonra 23. kez lig şampiyonu oldu. Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından ünlü isimler, sevinçlerini sosyal medyadan duyurdu.

İŞTE ÜNLÜLERİN ŞAMPİYONLUK PAYLAŞIMLARI

Berkay Şahin: ''Şampiyon Galatasaray''

Soner Sarıkabadayı: ''Tebrikler şampiyon''

Pelin Karahan: ''Anlayamazsınız''

Hakan Hatipoğlu: ''1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları ile başlayan bu hikaye 2023’te Mauro Icardi ve arkadaşları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında yine şampiyonlukla taçlandı''

İpek Filiz Yazıcı


Ebru Cündübeyoğlu: ''Şampiyonuz babacığım''

Pelin Öztekin

Demet Akalın: ''Aşkım ve tüm Galatasaray camiasına tebrikler''

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.