Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi

Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Gamze Topuz ile eski futbolcu Tümer Metin'in büyük aşkı bitti. Ayrıldıkları ortaya çıkan ikiliden Metin, tek başına Çeşme'ye tatile gitti.

|

'Doktorlar' dizisindeki rolü ile adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Gamze Topuz'un, yaklaşık 8 yıldır aşk yaşadığı eski futbolcu sevgilisi Tümer Metin ile yollarını ayırma kararı aldığı ortaya çıktı.

Ayrılık sonrası soluğu Alaçatı’daki evinde alan Tümer Metin, önceki gün Çeşme'de bir plajda görüntülendi.

Tek başına güneşlenen 48 yaşındaki Tümer Metin, sık sık telefon ile konuşurken objektiflere yansıdı.

ROMANTİK PAYLAŞIM

Öte yandan 2021 yılının Aralık ayında 6'ncı yıl dönümlerini kutlayan çiftten 39 yaşındaki Gamze Topuz, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapmıştı.

Ünlü isim, romantik gönderisinde; "Bugün 6 yıl oldu sevdiğim... İlk gün gibi ama. Daha aklı başında, daha sağlam seviyorum seni. Sen nereye bakarsan ben ordayım" ifadelerini kullanmıştı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BEĞENİ YAĞDI

Güzel oyuncunun aşk dolu paylaşımına başta Uğurkan Erez, Tarık Emir Tekin gibi ünlü isimlerden olmak üzere binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.