Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gençler festivale akın etti

Kuşadası’nda bu yıl ikincisi düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali, MFÖ’den Moğollar’a, Mor ve Ötesi’nden Feridun Düzağaç’a, Teoman’dan Manga’ya, Şebnem Ferah’tan Hayko Cepkin’e, Selda Bağcan’dan Mabel Matiz’e birçok sanatçı ve grubu müzikseverlerle buluşturdu.

|

Canlı yayınlandı

Festivalin son gününde sahne alan Selda Bağcan, “45 yıllık sanat hayatımdaki en özel konserlerden bir tanesi oldu, hiçbir seyircinin ‘Gitme’ diye bağırdığını duymamıştım. Beni çok mutlu ettiniz, Zeytinli’de görüşmek üzere” dedi. Selda Bağcan’ın ardından sahneyi devralan Mabel Matiz, “Böyle bir ustanın ardından sahne almak zordu ama muhteşem bir seyirci vardı. Harika bir deneyim oldu” dedi. Festival Milyon Tv’den de canlı olarak yayınlandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.