Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı!'

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Yaşananlarla ilgili sık sık açıklama yapan ve şarkılarıyla eski aşkına göndermede bulunan şarkıcının, aslında Pique ile açık ilişkide oldukları iddia edildi.

|

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak çocuklarıyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

"İKİMİZ DE İSTEDİĞİMİZİ YAPABİLİRİZ"

Eski sevgililer hakkında ortaya atılan son iddia ise magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. İspanyol yayıncı José Antonio Avilés, ikilinin ayrılıklarından önceki son üç senede açık ilişki yaşadıklarını öne sürdü.

El Nacional de Catalunya'nın haberine göre; Avilés, "İlişkilerinin son üç yılında aralarında 'İkimiz de istediğimizi yapabiliriz, ama bunu medyanın karşısında göstermeyeceğiz' gibi bir anlaşma vardı" dedi.

Bu iddiaların, eski futbolcunun yakın çevresindeki kaynaklardan geldiği de bildirildi.

"PIQUE SPEKÜLASYON YAPILMASINI İSTEMİYOR"

Pique'nin yakın çevresinin Shakira'nın ihanetle ilgili açıklamaları ve şarkılarında yaptığı göndermelerden dolayı 'şaşkına döndüğünü' aktaran Avilés; "Ayrıca Gerard, Shakira'nın resmi olarak ayrıldıklarını sosyal medyadan duyurmasından dolayı sinirlendi" ifadelerini kullandı.

José Antonio Avilés'in yanındaki diğer sunucu Pilar Vidal ise "Pique, ayrılığın nedeninin 'sadakatsizlik' olduğu yönünde spekülasyon yapılmasını istemiyor. Gerard, eski sevgilisinin açıklamaları karşısında şaşırdı; çünkü inisiyatifi ele alan kişi Shakira oldu" diye ekledi.

SHAKIRA'NIN AÇIKLAMASI

Ünlü şarkıcı, ihanet skandalının basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada; " "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı pişmanız. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" diye yazmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.