Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Gezginfest Van’ başlıyor

Dream TV, Dream Türk ve Radyo D’nin medya sponsorluğunu üstlendiği, doğunun ilk ve tek gençlik festivali, ‘Gezginfest Van’, 7-9 Eylül arasında, Dokuzağaç Köyü’nde yer alan Ada Gevaş İskelesi’nde gerçekleşecek.

|

80 binden fazla doğa, kamp ve seyahatseverin buluşacağı etkinlikte, üç günde 22 sanatçı sahne alacak. Doğu-batı kültürünün sosyal etkileşiminin artırılması amacıyla yola çıkan organizasyon kapsamında, Athena, Teoman, Selda Bağcan, Kardeş Türküler, Ezhel, Manga, Ahmet Aslan, İlkay Akkaya, Melek Mosso, Can Bonomo ve Sena Şener müzikseverlerle buluşacak.

Ulaşımın ‘Van Ekspresi’yle sağlanacağı ‘Gezginfest Van’da, konserlerin yanı sıra oyunlar, atölyeler, film gösterileri, geri dönüşüm atölyesi, su savaşı, kütüphane, açık mikrofon, yoga, pilates ve meditasyon gibi etkinlikler de yapılacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.