Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gökdelen oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Gökdelen filmi oyuncu kadrosu...

Gökdelen filmi öne çıkıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarda da izleyici karşısına çıkan Gökdelen filmi büyük beğeni topluyor. Kullanıcılar Gökdelen oyuncu kadrosunu ve konusunu araştırıyor. Peki, Gökdelen filmi ne zaman, nerede çekildi?

|

Sinemaseverlerin ilgiyle izlediği Gökdelen filmi TV'de ilk kez yayımlanıyor. Rawson Marshall Thurber'ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrolünde ise başarılı oyuncu  Dwayne Johnson yer alıyor. film aksiyon türünde hazırlandı ve 2018 yılında vizyona girdi. İşte, Gökdelen filmi detayları...

GÖKDELEN FİLMİ KONUSU

Filmde Will Sawyer, eski bir FBI Rehine Kurtarma Ekibi lideridir. Fakat artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirme işiyle ilgilidir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun üzerine atılır. Bu olay üzerine artık aranan bir adam olan Will, yangının sorumlularını bularak adını temizlemeli ve binanın içinde sıkışıp kalmış olan ailesini ateş hattından kurtarmalıdır. 

GÖKDELEN OYUNCULARI

Beyazperde de fırtınalar estiren aksiyon türündeki filmin kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Dwayne Johnson
Neve Campbell
Chin Han
Roland Møller
Noah Taylor
Byron Mann
Pablo Schreiber
Hannah Quinlivan

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.