Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gökhan Gönül'den Sergio Aguero'ya 20 milyon TL'lik jest!

Sergio Aguero, İstanbul'un ev sahipliğinde bugün Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı için İstanbul'a geldi. Boğaz'da arkadaşı ile akşam yemeği yiyen Arjantinli eski millî futbolcu, mekan çıkışında taksi bulamadı. Aguero'nun imdadına, Arnavutköy'de mekan sahibi olan Gökhan Gönül yetişti.

|

Aralık 2021'de gözyaşları içerisinde futbolu bıraktığını açıklayan Sergio Aguero, 10 yıl formasını giydiği Premier Lig devi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter'in karşı karşıya geleceği UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Türkiye'ye geldi.

Boğaz'a karşı yemeğe çıkmak isteyen eski futbolcu, soluğu Arnavutköy'deki Sur Balık'da aldı. Akşam saatlerinde mekana bir arkadaşı ile birlikte gelen Aguero, gece yarısına doğru mekandan ayrılmak isterken taksi bulmakta zorlandı.

YARIM SAAT BEKLEDİ!

Mekan kapısında yaklaşık yarım taksi bekleyen 35 yaşındaki Arjantinli futbol efsanesinin imdadına eski milli futbolcu Gökhan Gönül yetişti.

GÖKHAN GÖNÜL KAYITSIZ KALMADI

Arnavutköy'de Aguero'nun yemek yediği restoranın karşısında bir mekana sahip olan Gönül, ünlü ismin orada olduğunu öğrenince yanına giderek, "Taksi bulmanız çok zor. Kendi aracımla sizi gönderebilirim" dedi.

YENİ ARACI İLE OTELE GÖNDERDİ

Gökhan Gönül, geçtiğimiz haftalarda aldığı 20 milyon TL değerindeki lüks aracı ile Sergio Aguero'yu konakladığı otele bıraktırdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.