Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gökhan Göz: Önüme bakıyorum

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yollarını ayıran Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birlikteliğini ilan etmişti. Aşk hayatıyla birçok kez gündeme gelen Gökhan Göz, "Geçmiş geçmişte" kaldı açıklamasında bulundu.

|

Gökhan Göz geride bıraktığımız günlerde Watergarden İstanbul’da objektiflere yansıdı. Yakın dostlarıyla geldiği alışveriş merkezinde iftar yapan Göz, mekan çıkışı gazetecilere poz verdi.

Her şeyin yolunda gittiğini belirten iş insanı; "Şu sıralar İstanbul’da yeni yapacağımız projelerle alakalı görüşmeler yapıyoruz, güzel projeler var” dedi. Aşk hayatıyla da birçok kez gündeme gelen Gökhan Göz, "Geçmiş geçmişte kaldı. Eski konuları kapattım önüme bakıyorum” demekle yetindi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.