Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gökhan Türkmen'den türkü albümü müjdesi

Şanlıurfa City AVM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen akustik konserde, Gökhan Türkmen kendi eserlerinden oluşan repertuvarın yanı sıra ünlü sanatçı Neşet Ertaş’ın 'Yalan Dünya' türküsünü de söyledi.

|

'Hemdem' Doğu projesinin ilk ayağı olan Şanlıurfa’da izleyenlerden tam not alan Gökhan Türkmen, müjdeli haber verdi: Şanlıurfa bizi yalnız bırakmadı bu sürprizi bilmeniz gerekiyor, önümüzdeki yıl bir türkü albümü geliyor.

Bir konser serisi olarak hazırlanan 'Hemdem', Türkiye’nin Doğu illerini kapsayan bir proje olarak müzikseverlere sunulmaya başladı. Şanlıurfa, Malatya, Sivas, Erzurum, Diyarbakır gibi şehirlerde gerçekleşecek 'Hemdem' konserleri, gelecek aylarda diğer Doğu illerinde devam edecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.