Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Görevi suistimal ettiler’

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz mart ayında Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (MESAM) kurumsal olarak daha fazla zarar görmemesi için, Arif Sağ’ın başkanlığını yaptığı yönetim kurulunu görevden alarak, yerine geçici bir yönetim atamıştı.

|

Geçici yönetime atanan ve başkanlığa seçilen Coşkun Sabah, Fuat Güner ve Recep Ergül, dün MESAM’da gazetecilerle bir araya geldi. Sabah, “Başkan olduktan sonra sosyal medya üzerinden sık sık tacize uğradım” dedi. Ergül ise, “Geçmiş yönetim görevini tam anlamıyla suistimal etmiştir. Seçimleri kazanabilmek için MESAM’a üye olma yeterliliğine sahip olmayan kişiler, üye yapılmış. Haysiyet Kurulu’nun, muhalif üyeleri ihraç etme hususuyla ilgili olarak, görevden el çektirilmiş yönetim kurulu üyeleriyle, iş birliği içinde hareket ederek işlem yaptıkları tespit edilmiştir. MESAM’da yanlış giden işlerin düzeltilmesi ve uğratılan zararların giderilmesine çalışıyoruz” diye konuştu. MESAM’ın 9. Olağanüstü ve 15. Olağan Genel Kurulları, 31 Mayıs’ta Cevahir Kongre Merkezi’nde bir arada yapılacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.