Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Görkemli gecede anlamlı mesajlar

25. Altın Objektif Ödülleri’ne katılan ünlü isimler, verdikleri anlamlı mesajlarla geceye damga vurdu

|

Magazin Gazetecileri Derneği’nin (MGD) düzenlediği 25. Altın Objektif Ödülleri, önceki akşam birçok ünlü ismin katıldığı törenle sahiplerini buldu. Turkcell’in ana sponsoru olduğu, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecede ünlü isimler anlamlı mesajlar verdi. ‘Tarım Bizim Geleceğimiz’ projesiyle ‘Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Elçisi’ ödülünü alan Kıvanç Tatlıtuğ, geceye bir video’yla katıldı. Oyuncu, “İklim kriziyle net bir şekilde yüzleşmiş olduğumuz bugünlerde, gelecek nesiller için yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin görevi. Bir aktör olarak bu farkındalığı daha büyük kitlelere ulaştırmak inancındayım. Sizin özellikle bunu farketmiş olmanız ve bu ödüle beni layık görmeniz ekstra mutlu etti” dedi. ‘Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Kadın’ seçilen Ezgi Mola, ödülünü cinayete kurban giden kadınlara adadı. Oyuncu, “Kadın cinayetlerinin artık durdurulmasını istiyorum. Birlikte ve güçlü bir gelecek istiyorum. Yasaların sonuna kadar da bizim yanımızda olmasını istiyorum. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.

Deniz Bayramoğlu

Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu, muhteşem gecede ‘Yılın Haber Spikeri Erkek’ ödülüne layık görüldü. Bayramoğlu ödülünü alkışlar eşliğinde aldı.

Görkemli geceye şarkılarıyla renk katan Sibel Can, ‘MGD 25. Yıl Özel Ödülü’ne layık görüldü.

CADDE ödüllendi


Cadde Yayın Yönetmeni İlknur Taş, ‘MGD Basın Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü. Muhabirimiz Umut Ünver, Sıla-İlker Kaleli ve Şahan Gökbakar fotoğraflarıyla ‘Yazılı Basın Yılın Fotoğrafı’ dalından iki ödül aldı. Muhabirimiz Sercan Kısmet ise, Karahan Çantay’ın kardeşi Ceyhan Betül Çantay haberiyle, ‘Yazılı Basın Yılın Haberi’ni aldı.

Can Bonomo-Öykü Karayel


Öykü Karayel, ‘Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu Kadın’ seçilirken, eşi Can Bonomo ise kendisini yalnız bırakmadı.

Alina Boz


‘Yılın Drama Dizi Oyun- cusu - Kadın’ katego- risinde ödül alan Alina Boz, “Tüm ekibe selamlarımı yolluyorum. Benim için çok özel bir projeydi ve bu ödül de kanıtı oldu” dedi.

Burcu Özberk


Burcu Özberk, etkinlikte ‘Yılın Romantik Komedi Dizi Oyuncusu Kadın’ ödülünü kucakladı.

‘Şehitlerimize armağan ediyorum’


‘Yılın Gündüz Haber Kuşağı Programı’ ödülü alan Saynur Tezel, “Azerbaycan’ın Ermenistan’a karşı verdiği özgürlük mücadelesi geçtiğimiz yıl bu zamanlarda başlamıştı. Ödülümü tüm Azerbaycan’a ve şehitlerimize armağan ediyorum” dedi.

Ezgi Mola-Birkan Sokullu-Merve Dizdar


‘Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Birkan Sokullu, ‘Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Kadın’ ve ‘Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Erkek’ ödüllerine kavuştu.

‘Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum’

‘Yılın Arabesk Fantezi Yorumcu’ kategorisinde kazanan isim Ebru Yaşar oldu. Sanatçı, “Bu akşam sizlerle olmaktan dolayı mutluyum. Albümümde emeği geçen tüm sanatçı dostlarıma, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel MGD gecesinde basın emekçisi tüm arkadaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Buse İskenderoğlu

Gecede şıklığıyla göz kamaştıran Buse İskenderoğlu, ‘Pazar Sürprizi’ ekibi adına ‘Yılın Magazin Programı’ ödülünü aldı.

Murat Yıldırım-İman Elbani

‘Yılın Aksiyon Dizi Oyuncusu Erkek’ ödülünü alan Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani, meraklı bakışların ilgi odağı oldu.

Hakan Bilgin-Özge Özder

Etkinliğin sunuculuğunu üstlenen Özge Özder ve Hakan Bilgin, esprileriyle geceye renk kattı.

‘Bana onur verdiniz’


‘Yılın Yorumcusu Pop Kadın’ seçilen Ziynet Sali, “Müzikal yolculuğumda, kariyerimde, hatta her şarkımda bana şahitlik ettiniz, onur verdiniz. Kendimi prensesler gibi hissediyorum. Bana böyle hissettiren bütün gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ede- rim” şeklinde konuştu.

MGD Yönetim Kurulu


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.