Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Gossip Girl'ün yıldızı Ed Westwick, Bodrum'da aşka geldi

2007-2012 yılları arasında yayınlanan 'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisinde canlandırdığı 'Chuck Bass' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Ed Westwick (36), kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Amy Jackson'la (31) Bodrum tatiline devam ediyor.

|

Bir döneme damga vuran Amerikan gençlik drama dizisi Gossip Girl'ün Chuck Bass'ı Ed Westwick, 2022 yılında Amy Jackson ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ünlü çift, tatil için Türkiye'yi tercih etmişti.

Tatil cenneti Bodrum'un tadını çıkaran Westwick ve Jackson, önceki gün konakladıkları otelin plajında objektiflere yansıdı.

Plajda arkadaş grubuyla zaman geçiren ikili, şezlonglarda sohbet edip, bir süre güneşlendi.

PLAJIN YILDIZI OLDU

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen İngiliz aktris Amy Jackson, formda görütüsüyle dikkat çekti.

Jackson’ın arkadaşıyla sohbet ettiği sırada gömleğini üzerine geçiren Ed Westwick, gözlerden kayboldu. Kısa süre sonra geri gelen oyuncu, kendilerine ait locaya geçti.

Ayrılık vakti geldiğinde arkadaşlarını uğurlayan Ed Westwick, sevgilisi Amy Jackson ile romantik anlar yaşadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.