Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gül Masalı oyuncuları kim, hangi gün yayımlanıyor? Gül Masalı konusu nedir, nerede çekiliyor?

Gül Masalı dizisi yeni bölümleri ile pazar akşamları dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizide Gonca ile Toprak'ın hikayesi anlatılıyor. Dizi Isparta'da çekiliyor. Nefes kesen dizinin başrollerind eise Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca yer alıyor. İşte, Gül Masalı oyuncu kadrosu ve karakterler...

|

ATV ekranlarında yayın hayatın başlayan Gül Masalı dizisinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk üstlenirken senaryosunu da Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül üstleniyor. İşte, Gül Masalı dizisi hakkında...

GÜL MASALI KONUSU

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor.

GÜL MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Gül Masalı dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı ancak çekimlerin devamı Isparta'da sürüyor.

GÜL MASALI OYUNCULARI

Erdem Kaynarca - Toprak Atabey

Gülper Özdemir - Gonca Aydın

Sarp Can Köroğlu - Arda Seçkin

Zehra Yılmaz - Ece Kardaş

Gülçin Hatıhan - Canan Atabey

Arif Pişkin - Tahir Aydın

Ayşenil Şamlıoğlu - Fatma

Fatma Tuğba Tutuğ - Zeynep

Suat Sungur - Aşk Doktoru

Sait Genay

Yağmur Başkurt - Nurbanu

Serdem Paçal - Arzu

Mehmet Şeker - Ali Tüfek

Bülent Düzgünoğlu - Halil Atabey

Suat Karausta - Sırrı

Murat Ercanlı - Hidayet

Turan Selçuk Yerlikaya - Yavuz

Hazal Pekgöz - Gülümser

Kaan Berk Gültekin - Mehmet

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.