Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gülcan Arslan'dan Bali pozları

Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Instagram sayfasında birbirinden iddialı pozlarını yayınlayan Arslan, sosyal medyayı salladı.

|

'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Arka Sokaklar' gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Gülcan Arslan, tatil için Endonezya’nın en popüler adası Bali’ye gitti.

Cennet gibi doğasıyla tatil destinasyonları arasında en çok tercih edilen adalardan olan Bali’de birkaç ay kalmayı planlayan Arslan, işbirliği yaptığı bir iç giyim ve çorap markası için objektif karşına geçti.

Markanın kampanyası için çekilen pozları Instagram sayfasından yayınlayan ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri, Gülcan Arslan’ın paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Oyuncuya yorum yazanlar arasında çok sayıda ünlü isim de vardı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.