Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz'

Ereğli 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali, yıldızlar geçidine sahne oldu. Edis ve Sefo ile müzik ziyafeti sunan Gülşen, konserinin başlamasına yaklaşık dört saat kala alana geldi. Son dönemde giydiği iddialı sahne kostümleriyle olay yaratan popçu için Ereğli Belediye Başkan Halil Posbıyık'ın yaptığı espri gündem oldu.

|

Rapçi Sefo ile ünlü popçular Gülşen ve Edis Görgülü, önceki akşam Karadeniz Ereğli 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne aldı. Zonguldak halkının yanı sıra Bolu ve Düzce gibi komşu şehirlerden vatandaşların katılımıyla, üç sanatçıyı yaklaşık bir milyon kişi izledi.

SEFO İZDİHAM YARATTI

Seyircilerin karşısına ilk olarak Sefo çıktı. Yaklaşık bir saat boyunca şarkılarını seslendiren Sefo, izdihama yol açtı. Yoğun istek üzerine üç şarkı daha söyleyen Sefo, alandan sonra karavanına geçince olanlar oldu. Şarkıcının birçok hayranı, güvenlik engelini aştı ve karavanın önünde nöbet tuttu. Hayranlarını geri çevirmeyen Sefo, karavana teker teker sevenlerini alarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. İki saatten fazla karavandan çıkamayan Sefo'nun imdadına ise Ereğli Belediye Başkan Halil Posbıyık yetişti. Posbıyık, kısa bir süre Sefo'yla sohbet ettikten sonra alandan şarkıcıyı yolcu etti.

BELEDİYE BAŞKANINDAN GÜLŞEN ESPRİSİ

Sefo'dan sonra sahneye çıkan Gülşen, hayranlarına unutulmaz eserlerini seslendirdi. Şarkıcı, bir parçasına tam giriş yaparken, ezan başlayınca müziği kapattırdı. Gülşen, ezan bittikten sonra yeniden eserlerini söylemeye başladı.

Belediye başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, bir ara sahneye çıkarak, Gülşen'e çiçek ve hediyeler takdim etti. Posbıyık, "Ancak hoşuma gitmedi. Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz" diyerek, espri yaptı.

"KADIN İSTERSE HER ŞEYİ YAPAR"

Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, şarkıcıya Elpek Dokuyan Eller'in hazırladığı bir hediyeyi armağan etti. Hediyeyi başına bağlayan Gülşen, "El emeği ve göz nuru. Benim için çok kıymetli. Kadının gücünü, yeteneğini ve varlığını her alanda görmek istiyoruz. Kadın isterse her şeyi yapar. Bu hediyeleri bütün kadınlar adına alıyorum. Destek veren herkese ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Gülşen'in, kendi konserinin başlamasına yaklaşık dört saat kala alana gelip, hazırlanması dikkat çekti. Disipliniyle alkış toplayan şarkıcı, karavanda hem sahnesine çalıştı hem de hazırlandı.

SANDIKTAN EDİS ÇIKTI

Gecenin sonunda ise sahneye Edis çıktı. Ünlü şarkıcı, "İlk Ereğli konserim. Otelde sizi dinliyordum. Sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyordum" şeklinde konuştu. Edis, dansçılarıyla yaptığı sahne şovuyla alkış aldı.

Şarkıcıya çiçek ve hediye vermek için sahneye çıkan belediye başkanı Halil Posbıyık, "Bu sene kimi çağıralım diye ortaya sandık koyduk, içinden Edis çıktı. Edis'le tanışmaktan çok mutluyuz" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.