Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

GÜLÜMSE KADERİNE FİNAL Mİ? Gülümse Kaderine dizisi bitiyor mu, final ne zaman?

Gülümse Kaderine dizi ne zaman final yapıyor? Gülümse Kaderine dizisi çarşamba akşamları yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide iki genç kızın hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Sude Zülal Güler ve Bahar Şahin yer alıyor. Dizinin final kararı aldığı öne sürüldü. Peki, Gülümse Kaderine dizisi bitiyor mu?

|

FOX ekranlarında yer alan Gülümse Kaderine dizisi 4. bölümle seyirci karşısına çıktı ve gözler 5. bölüme çevrildi. Dizinin final kararı aldığı iddia edildi. Gülümse Kaderine dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yürütürken senaryosunu da Burcu Över kaleme alıyor. İşte, Gülümse Kaderine oyuncuları...

GÜLÜMSE KADERİNE FİNAL Mİ YAPIYOR?

Dikkat çeken oyuncu kadrosu ile öne çıkan Gülümse Kaderine dizisi 5. bölümde yayın macerasını noktalama kararı aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde; ''Avşar Film imzalı “Gülümse Kaderine” dizisi FOX’un yaz sezonu öncesi yayın akışına alınmıştı. Ancak havaların da ısınmaya başlamasının ardından televizyon izleme oranları düştü. Bu nedenle FOX beklentinin altında izlenen Gülümse Kaderine için final kararı aldı.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in senaryo yazarlığını Burcu Över’in yaptığı dizi 5. bölümde ekrana veda edecek.'' ifadelerini kullandı.

GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI

Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.